+45 40246446 info@hjernestaerk.dk

Om Mig

Jeg hedder Stine Friis, er indehaver af Hjernestærk, gift og mor til to.

Som fysioterapeut har jeg en bred erfaring gennem mit virke siden 2003. Jeg har beskæftiget mig med neurologisk genoptræning på Kurhus i Dianalund, psykiatrisk fysioterapi på Hvidovre Hospital samt undervisning på ryghold i AOF. Derudover har jeg undervist massører og sundhedskonsulenter i massage, anatomi og træningsfysiologi på Atwork skolen. 

Siden 2008 har jeg beskæftiget mig med en stor diversitet af problemstillinger som selvstændig fysioterapeut i Albertslund Fysioterapi & Træning. Fra 2018 – 2020 har jeg været deltids praktiserende i Glostrup Fysioterapi & træning med speciale i følger efter whiplash og hjernerystelse, samt børn med adfærds – og indlæringsproblemer.

Fra start 2020 – slut 2021 var jeg med til at starte et forløb op til borgere med følger efter hjernerystelse i et tværfagligt team i virksomheden Labance, en udbyder for kommuner.

Siden slut 2021 har jeg arbejdet fuldtid i Hjernestærk, og har nu et hyggeligt kliniklokale med mulighed for træning på hjemmeadressen i Glostrup. I klinikken holder klinikhunden Hugin også til, en meget menneske glad og rolig hyrdehund. Hvis du har allergi eller er bange for hunde, må du endelig sige til.

 

Jeg holder mig opdateret med den nyeste viden bl.a. via faglige kurser, og har følgende efteruddannelser/kurser: 

K

Diverse manuelle kurser med MET, RAH, manipulation osv.

K

BAT (Body Awarenes Therapy)

K

Mckenzie part A, B og C. (Rygkoncept)

K

Kostvejleder

K

Compex (El stimulering med TENS)

K

IMS akupunktur

K

Kinesiotape

K

Funktionel Træning

K

Z-Health: (Funktionel neurologi med fokus på performance og rehabillitering) R, I, S og T phase. 9S Structure, 9S Speed, 9S Stamina, og 9S Next Evolution. Løbende opdatering. (Link – www.z-health.com)

K

Funktionel Neurologi til børn med adfærds- og indlæringsforstyrrelser med Dr. Robert Melillo, Brain Balance. (Link – www.drrobertmelillo.com)